17 hozzászólás a(z) “Köszöntő” bejegyzéshez

    1. Nagyon szívesen, Tímea! 🙂
      Én is remélem, bár szerintem Michael halhatatlansága már így is biztosított, hiszen Ő maga megtett érte mindent, ami csak emberileg megtehető. ❤

      Kedvelés

  1. Drága Gilinggalang!
    A blogod olvasva rájöttem ,hogy nem csak én vagyok az egyetlen aki keresi MJ-ról az újabb és érdekesebb dolgokat. Sok oldal hagyott fel ezzel a témával kapcsolatban ,mert azt hiszik senki se figyel rájuk. Ezért is ért öröm ezzel kapcsolatba ,hogy ,,Végre van egy ember aki ennek az csodálatos emberek a fanja!” Remélem nem hagysz fel ezzel bloggal ,mert nagyszerű, csak így tovább! 😃 Puszi❤

    Kedvelés

    1. Kedves Vanessza!
      Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, örülök, hogy tetszik a blog.
      Azért szerencsére nem én vagyok az egyetlen, aki foglalkozik a témával. 🙂 Az ajánlott blogoknál találsz olyanokat, amelyek még működnek, és sok érdekességet olvashatsz ott is. Igaz, hogy a nagy fórumok már tényleg megszűntek, de a közösségi oldalakon, blogokon, kisebb fórumokon még mindig sokan foglalkoznak MJ-vel és ápolják az emlékét. Örökké a szívünkben lesz, még ha nem is tudunk mindig, napi szinten foglalkozni a témával. ❤ Puszi Neked is!

      Kedvelés

  2. Drága Ginggalang! Nagyon tetszik az oldal és az ,hogy több ember foglalkoztat ennek a nagyszerű emberek az élete, a munkássága az ,hogy igazán ki volt. Örülök ,hogy egyre több ember próbálja felvállalni azt ,hogy szeretik MJ-t. Kívánom ,hogy egyre több ember vállalja fel magát! Csak így tovább!😃

    Kedvelik 1 személy

  3. Minden Tiszteletem a blogg írójának mivel hatalmas alázattal, tisztelettel és mély együttérzéssel ír erről a nagyszerű emberről, aki valóban nagyon magányos és lelkiekben is megsebzett óriás volt!
    Mivel én fanatikusan nagy rajongója vagyok Michael Jacksonnak , de az én érdeklődésem a zenéjén túl a lelkéig hatol. Szinte fizikai fájdalommal nézem a képeit és olvasom a róla szóló cikkeket, dokumentumokat. Aki képes arra hogy a szeméből áradó fájdalmat érezze és a csodálatos mosolyában a hitet és a tiszta szeretetet kiolvassa az tudja miről beszélek!!
    Fájdalmas az elvesztése, de megnyugtató hogy egy szebb helyre ” költözött ”

    FOREVER LOVE M.J.J. ❤

    Kedvelés

  4. Szívnől granulálok az aprólékos munkádhoz!Most kezdem beleásni magam a Micheal témába mivel leányom nagy rajongó lett!
    Úgy gondolom tudnál ajánlani róla szóló könyvet amit egy 10 éves is elolvashat!?

    Kedvelés

    1. Szia!

      Örülök, hogy tetszik a blogom. 🙂
      Sajnos kevés jó könyv van MJ-ről, és ami megjelent, az is inkább angol nyelvű. Azért van néhány, amit a kislányod számára is bátran ajánlhatok:

      A legalapvetőbb Michael saját önéletrajza, ez magyar nyelven is elérhető: Michael Jackson – Holdséta.

      Aztán ott vannak MJ kedvenc könyvei, ezek ugyan nem róla szólnak, de rajongóként elég hamar belefut az ember. Ezek szinten megfelelők 10 éves korban, én imádtam mindegyiket. Michael rengeteget olvasott, sok kedvenc könyve volt (pl.: gyermeklélektanról szóló könyvek), de ez a 3 alap:
      – James M. Barrie: Pán Péter
      – Richard Bach: Jonathan, a sirály
      – Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót

      Emellett ajánlom még Michael másik saját könyvét is. Ez sajnos nem jelent meg magyarul, de angolul tudóknak érdemes beszerezni, nagyon szép versek, képek vannak benne. (Nekem megvan az anonim rajongók által készített magyar fordítás, de ez nem hivatalos.)
      Michael Jackson – Dancing the Dream

      Szintén egy gyönyörű albumszerű könyv, ami magyarul is megjelent, a “Michael Jackson leghitelesebb életrajz 1958-2009 napról napra”. Ebben tényleg napra pontosan összegyűjtve olvasható, hogy MJ mit csinált, merre járt, jótékonyság, koncertek … stb. Elég drága, de rajongóknak értékes mű. Én kétszer is elolvastam. 😉

      Aztán nagyon jó még az a könyv, amit MJ öltöztetője írt, de csak angolul jelent meg. A ruhák mellett kedves kis történetek is olvashatók benne.
      Michael Bush – The King of Style

      Végül, ha MJ zenéjéről, művészetéről, dal elemzésekről is szeretne olvasni a lánykád, akkor ajánlom a másik blogomat, amiben Joseph Vogel hiánypótló művét fordítottam le részben:

      https://michaeljacksonemberazeneben.wordpress.com/

      Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni. 🙂

      Kedvelés

  5. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam erre az oldalra. Nagyon szuper, igényes, tartalmas. Michael egy igazi angyal, aki örökké a szívünkben él. Bárhol, bármikor szívesen olvasok Róla. Remélem lesz folytatás!

    Kedvelés

Hozzászólás